VVS service ved autoriseret VVS-installatør

Hos os møder du altid en smilende VVS-installatør til alle typer VVS opgaver

VVS

Oplever du problemer med varmen? Løber toilettet? Er der opstået vandskade?

Samsøe | Eiermann VVS er din nærmeste og lokale fagmand til alle typer VVS opgaver. Fra vores base i Kokkedal kører vi ud og servicerer hele Nordsjælland. Fra du kontakter os, står vi hos dig inden for 48 timer. Hvis der er tale om en akut opgave, bestræber vi os naturligvis på at stå hos dig så hurtigt som muligt.

Vi vægter vores gode renomé som en tillidsfuld og pålidelig VVS-installatør meget højt. Du vil derfor opleve at vi levere noget af branchens bedste service. Vi er derudover altid kontaktbare, og vi går meget op i gennemskuelig og forståelig dialog, så du kan føle dig tryg i hele processen.

Vores kompetencer

Vi tilbyder at hjælpe med enhver tænkelig VVS-opgave.

  • Reparation af toiletter
  • Reparation og udskiftning af armatur
  • Nye afløb eller rens/renovering af eksisterende afløb
  • Fjernvarmeservice
  • Forsikring- og vandskader

Derudover tilbyder vi faste aftaler til boligforeninger som indebærer alle former for VVS opgaver, samt etablering af nyt badeværelse og nyinstallation og vedligeholdelse af varmeanlæg.

Ved akutte opgaver, som eksempelvis at varmen er gået eller pludselig vandskade, rykker vi så hurtigt som muligt ud og hjælper dig.

En VVS-Installatør du kan stole på

Vi driver vores virksomhed på baggrund af tilfredse kunder, og det afspejles i vores arbejde og renomé.

Vi ved hvad det kræver at være en del af et positivt samarbejde, der til sidst ender ud i et skræddersyet resultat. Igennem god kommunikation i samhør med godt håndværk og materialer, sikrer vi at arbejdet forløber gnidningsfrit.

Som VVS-installatør går vi meget op i at fremstå pålidelige og tillidsfulde, da dette er med til at sikre din tryghed, når du skal vælge din næste VVS-installatør.

Vi er derudover medlemmer af TEKNIQ Garantiordningen, som er en yderligere sikkerhed for dig som kunde.

Kontakt din lokale VVS-Installatør i dag

Størrelsen på din opgave spiller ingen rolle for os, og du kan således trygt gribe telefonen og ringe til os allerede i dag. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, eller du kan sende os en mail på mail@sevvs.dk. Når vi har hørt fra dig, bestræber vi os på at stå hos dig og besigtige din opgave inden for 48 timer.

Kontakt os i dag

  • Reelle

  • Pålidelige

  • Tillidsfulde