Din lokale VVS installatør i Kokkedal

Hos Samsøe | Eiermann VVS nær Kokkedal er vi klar til at løse alle VVS opgaver uanset omfanget

VVS installatør i Kokkedal

Alsidig VVS Kokkedal

Hvad end du har behov for en VVS installatør til at varetage en mindre opgave eller en større fagentreprise, er vi hos Samsøe | Eiermann VVS det rette valg. Vores kompetente håndværkere dækker en række forskellige arbejdsområder:

Vi tilbyder garanti gennem TEKNIQ Garantiordning og vægter personlig service.

Med vores base i Kokkedal, er vi i stand til at komme med et tilbud maksimalt 48 timer efter, at du har henvendt dig. Skal du bruge en VVS installatør til at løse en akut opgave, går det naturligvis endnu hurtigere. Ønsker du at indgå en fast serviceaftale til din boligforeninger, tilbyder vi gerne dette.

VVS installatør med flere kompetencer

Indenfor vores fag er vi i stand til at løse enhver opgave. Som autoriseret VVS installatør med garantiordning er sikkerheden i top. Vi tilbyder førsteklassehåndværk i gode materialer, mens vi garanterer en gnidningsfri og gennemskuelig arbejdsproces.

Vi tilbyder løsninger vedrørende både service, reparation og renovering af eksempelvis armatur og afløb. Vi bestræber os på at udføre enhver opgave gennemsigtigt og i tæt dialog med vores kunde. Vi er en virksomhed, som er til at stole på, og vi beskæftiger udelukkende dygtige og erfarne fagfolk.

Kontakt os for en VVS løsning i Kokkedal

Er du interesseret i et tilbud fra en autoriseret fagmand i Kokkedal, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular, og du er også velkommen til at ringe til os på telefon 32 26 80 00 eller skrive til os på mail mail@sevvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at løse opgaven. Vi tilbyder en løsning indenfor 48 timer.

Kontakt os i dag

  • Reelle

  • Pålidelige

  • Tillidsfulde