Blikkenslager med stor erfaring

Uddannede blikkenslagere med ekspertise i skifertag og zinkløsninger

Blikkenslager

Hos Samsøe | Eiermann VVS leverer vi pålidelig blikarbejde i høj kvalitet.

Vores kompetencer

Vores kompetencer favner bredt, og vi tilbyder blandt andet:

  • Montering og reparation af tage og facader i skifer
  • Alle typer inddækninger i zink og kobber
  • Montering og renovering af tagrender og nedløb
  • … andre lignende blikopgaver

Desuden tilbyder vi at stå i spidsen for den fulde tagentreprise. Her vil vi inddrage alle relevante underentreprenører fra vores netværk af dygtige og pålidelige fagmænd.

Skifer

Skifertag er en moderne og smuk tagløsning. Der findes to forskellige varianter af skifer: Naturskifer og Eternitskifer. Fælles for begge er deres unikke udseende, men også deres yderst slidstærke og langtidsholdbare evner.

Udover dets smukke og moderne udtryk, kræver skifertag ikke meget vedligeholdelse, og det er yderst stormsikkert. Man kan derfor helt sikkert konkludere, at et skifertag er en god og sikker investering i din bolig.

Vi vil naturligvis altid anbefale naturskifer til dit tag, men eternitskifer er et særdeles godt alternativ. Forskellen på de to er at eternitskifer er billigere. På samme tid besidder eternitskifer ikke samme holdbarhed som naturskifer.

Hvis man ser langsigtet på de to løsninger, vil naturskifer være billigere i længden, da det holder i længere tid end eternitskifer.

Blik

Vi udfører alle typer blikopgaver for privat, erhverv, industribyggerier, erhvervsejendomme og lignende.

Vi har et stort fokus på at levere funktionsdygtige løsninger, der holder i adskillige år. Derudover går vi meget op i at levere løsninger, som ender med at være vedligeholdelsesfri for dig, så det er til så lidt besvær som muligt.

Vi er specialister i at arbejde med zink og kobber, og vi tilbyder blandt andet:

  • Nye tagrender
  • Renovering af tagrender
  • Inddækninger af skorsten
  • Alt arbejde på kviste

Derudover leverer vi pålidelig og tillidsfuld arbejde som både hoved- og underentreprenør i forbindelse med større byggerier.

Kontakt din lokale blikkenslager

Fra vores base i Kokkedal kører vi ud og servicerer hele Nordsjælland. Fra din første kontakt til os, bestræber vi os på at stå hos dig til en gratis besigtigelse inden for 48 timer. Denne besigtigelse er nødvendig for at levere et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os i dag på 32 26 80 00 eller send os en mail på mail@sevvs.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste blikopgave.