Vi er specialisterne til dit nye badeværelse

Vi påtager os den fulde entreprise, men vi tilbyder også at stå til som underentreprenør til alle VVS opgaver

Badeværelse

Hos Samsøe | Eiermann VVS specialiserer vi os i moderne og nytænkende løsninger til dit drømmebadeværelse

Drømmer du om at renovere og opfriske dit eksisterende badeværelse, eller står du og mangler en fagentreprise til dit nye badeværelse?

Som Aut. VVS-installatør har vi adskillige års erfaring med etablering af nye badeværelser, samt renovering af eksisterende. Vi går meget op i at levere en pålidelig og troværdig service, da vi er klar over at et nyt badeværelse kræver en velrenommeret fagmand.

Badeværelset er et rum, som man benytter mange gange om dagen. Derfor er et luksuriøst badeværelse med til at forme rammerne om en god hverdag for dig. Vi leverer hele pakken, og det er dig, der bestemmer hvad materiale og udformning badeværelset skal have.

En investering i dig selv og din bolig

Ud over at være med til at give dig en mere luksuriøs hverdag, vil et nyt badeværelse også være med til at øge din ejendomsværdi. Vi støder ofte på gamle og medtaget badeværelser i forbindelse med en opgave, og det er vores fornemste opgave at opfriske og renovere disse.

Vi anvender udelukkende materialer og værktøj i den højeste kvalitet. Alt vores materiale leveres af anerkendte leverandører, som sikrer dig længst mulig levetid på det endelige resultat.

Denne kvalitet afspejles i det endelige resultat, og dette vil kun komme dig til gode i forbindelse med et eventuelt boligsalg.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen er ofte meget vigtig, når der skal etableres et nyt badeværelse

Prisen på et nyt badeværelse kan variere i stor grad. Det er meget vanskeligt at give en pris, uden at have set på opgaven, samt drøftet med dig hvilke materialer, udformning og æstetik som badeværelset skal have. Vi vil derfor nødigt give dig et estimat på en pris, uden at have været i direkte dialog med dig.

Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os og sende så meget relevant information som muligt. Denne information kunne eksempelvis være:

  • Materialer
  • Skal der etableres ny brusekabine eller badekar?
  • Skal der rykkes vægge?
  • Skal der lægges gulvvarme?
  • … og lignende information

Hvis du ikke har denne information, kan du med fordel stadig kontakte os. Vi har gennem tiden etableret en lang række badeværelser, og derfor vil vi meget gerne komme med forslag på, hvad vi anskyder kunne være et godt bud på et smukt badeværelse. Baseret på dette, vil du naturligvis også modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt din pålidelige VVS’er i dag

Hvis du ønsker et samarbejde med en pålidelig og tillidsfuld VVS-installatør, kan du med fordel kontakte os. Vi overholder alle aftaler, og vi rydder altid op efter os, når vi er færdig med dit nye badeværelse.

Ring til os allerede i dag og få en uforpligtende snak om dit kommende projekt. Du kan ringe til os på 32 26 80 00, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular eller sende os en mail direkte på mail@sevvs.dk.

Kontakt os i dag

  • Reelle

  • Pålidelige

  • Tillidsfulde